ŞEKERCİ 30 MART BANDIRMA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR TARİH”

ŞEKERCİ  30 MART BANDIRMA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR TARİH”

Ak Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Bandırmanın ötelenen ne kadar sorunu varsa hepsini çözmeye aday olduklarını belirten Şekerci;” 5 yıl daha bu arkadaşlar Bandırma’yı yönetirse, onlardan sonra gelecek olanlar, bunların verdiği zararı 50 yılda onaramazlar. Bu anlamda 30 Mart çok önemli. Ya “Uydu Kent bir Bandırma” ya da “Mega Kent bir Bandırma”nın kararını vatandaşlarımız versin, bu kararı bu yönetime bırakmayın” diye destek istedi.

- KURBAN PAZARI VE KESİM MERKEZİ PROJESİ,

Şekerci” Bandırma’ya ve bölgeye 12 ay hizmet verecek Kurban Satış ve Kesim yerine ilişkin projemizi hazırladık. Bu proje ile 12 ay hayvan pazarı olarak kullanılabilecek ve içerisinde 12 ay boyunca kesim yapılabilecek bir mezbahaya sahip olacak. Avrupa Standartları’nda ve sıhhî bir merkezi tesisi Bandırma’ya kazandıracağız” dedi.

- ÖTELEYEN DEĞİL, ÇÖZEN OLACAĞIZ,

100. Yıl sakinlerine de seslenen Şekerci;” Bandırma’yı yeni temalarla işleyip daha fonksiyonel bir kent haline getireceğiz. 100. Yıl Mahallemizin alt yapı ve üst yapısının yanında, estetiğini de değiştireceğiz. Yetişkin ağaçlandırma ile etkin çevre düzenlemesi, üst geçit, park, spor alanları, doğalgaz kullanım ve ulaşım sorunlarını kısa sürede çözeceğiz”.

- 100. YIL ve 600 EVLER’İN SEL SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ,

Devamında, 100.Yıl ve 600 Evler Mahallesinin sel baskınında en çok zararı gören yerler olduğunu anımsatan Şekerci: ”Nato Caddesi ve 100. Yıl mahallesinden gelen yağmur suları Eti-Maden Kavşağında yapılacak olan Direnaj Kanalı ile Manyas Gölüne aktarılacaktır. Bunun fırsatını Karayolları Bandırma girişini yaparken mevcut CHP’li yönetim kaçırmıştır. Bir liraya mal olacak olan iş, iş bilmezlerin yüzünden şimdi üç liraya yapılacak. Neye mal olursa olsun biz bu sorunu çözeceğiz. 100. Yıl ve 600 evler rahat bir soluk alacak, sel baskınlarını sonlandıracağız” şeklinde konuştu.



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false